Afbeelding
Foto:

Gezellige kerst bij Eeuwes Bloemen in Huissen

HUISSEN - Mooie bloesemtakken van Viburnum, Ilex en Magnolia. Kerstgroen en mossen in allerlei soorten en kleuren. Diverse soorten Eucalypthus, Pinus, en Nobilis. Prachtig voor in de kerstboeketen en kerststukjes. Mooie grote bladeren van Monstera of Anthurium om dat mooie kerstboeket mee af te maken.

De winkel achter het huis is verrassend groot. Hier worden onder andere snijbloemen en planten verkocht. Ook staan er kant-en-klare boeketten om mee te nemen of te laten bezorgen in de regio. Met de kerst erg mooi met Amaryllis of Anthurium.

De winkel ademt een gezellige kerstsfeer uit. Er is een grote collectie engelen ook voor in de boom. Wat is er nu leuker om je eigen kerststuk of krans te maken samen met je vriendinnen. Alle materialen zijn bij Eeuwes Bloemen te koop. Zoals oasis, draad, lint, groen, kaarsenhouders en heel veel decoratie materiaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. "En anders brengen we het zo mee vanaf de veiling. Ook kun je kerststukken op laten maken. Dat mag gerust op die mooie vaas of schaal die je ooit cadeau hebt gekregen en die nu maar in de kast staat. Prachtig voor op de kersttafel tijdens het kerstdiner. Mooi opgemaakt in de kleur wit, zilver of rood of die andere kleur waar je zo van hou.

Ook verkrijgbaar prachtige Skimmia's, Gaultheria's, Hyacinten en kerstrozen. Je brengt er je huis helemaal mee in die gezellige kerstsfeer. Wat dacht je van mooie Cornustakken in een grote pot met lichtjes erin. Leuke kerstboompjes voor naast de voordeur. Er staat zelfs nog een prachtige kerstboom van 5/6 meter hoog.

Eeuwes bloemen ook voor (groenten-fruit en fruitschalen) rouwbloemwerk en bloemstukjes voor uw dierbaren op het graf. Bredestraat 87 in Huissen; telefoon 026-3250041; www.eeuwesbloemen.nl. Is in december op alle werkdagen (ook de normaal gesloten woensdag) geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur. Vrijdag tot 20.00 en zaterdag tot 17.00 uur. Ook zijn wij op zondag 16 en 23 december geopend. Er is ruime( eigen) parkeergelegenheid voor de winkel."