Afbeelding
Foto:

Bulderen van het lachen in De Buitenpoort

HUISSEN - Een avondje bulderen van het lachen? Ga dan donderdag naar de Comedy Night in De Buitenpoort in Huissen. Liefst drie topcomedians zorgen voor (absurde) humor. Maak op onnavolgbare wijze kennis met: Jeroen Leenders, Johan van Gulik en Paul London!

Jeroen is afkomstig uit België en met zijn lekkere (en prima verstaanbare) tongval blaast hij je omver met zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op de mens en maatschappij. Het Belgische dagblad Het Nieuwsblad: 'Superieure stand up comedy met een gitzwart randje'.

Nee, dan Johan. Deze Amsterdamse lachspiermasseur zaait al jaren dood en verderf in comedyland. Hij is de overtreffende trap van grappig. Hij gaat geregeld door de bodem van de goede smaak heen en zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan. Maar hij trekt daarbij zo'n onschuldig gezicht, dat je hem gelijk vergeeft. Met zijn Amsterdamse humor betovert hij een bomvolle zaal of een klein gezelschap.

Paul London is op verschillende plekken in het land te zien als vaste Master of Ceremony (MC) en deze avond dus ook weer in De Buitenpoort. Behalve MC laat hij als stand-upper de bezoekers met zijn grote improvisatievermogen bulderen van het lachen.

Dus, ga donderdag (13 december) naar De Buitenpoort. Foyer open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur. Kaarten (à tien euro) te bestellen via www.debuitenpoort.nl.