Afbeelding
Foto:

Verlichte Optocht Gendt zoekt vrijwillige verkeersregelaars

GENDT - Op zondagavond 3 maart vindt de achttiende Verlichte carnavalsoptocht in Gendt plaats. Om alles in goede banen te leiden hebben we ook dit jaar weer een groot aantal evenementenverkeersregelaars nodig om op bepaalde punten langs de route toezicht te houden en/of verkeersregulerend op te treden.

Globaal zullen de werkzaamheden tussen 17.00 en 21.30 uur plaatsvinden. "Omdat het niet eenvoudig is om over voldoende verkeersregelaars te kunnen beschikken vragen wij u daarom bij deze of u zich beschikbaar wilt stellen om op zondagavond 3 maart op te treden als evenementenverkeersregelaar in Gendt onder coördinatie van optochtcommissie De Carrousel. U kunt dit evenement dan van dichtbij meemaken en een steentje bijdragen aan een goede afloop. De optochtcommissie zorgt voor de verplichte instructie verkeersregelaar (e-learning), een veiligheidsvest en de catering."

"Hoe kunt u zich aanmelden? Mocht u als evenementenverkeersregelaar willen optreden tijdens de Verlichte Optocht in Gendt op zondagavond 3 maart, dan verzoeken wij u zich persoonlijk aan te melden. Dit kan op verschillende manieren:

- via e-mail; stuur dan een bericht met uw NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats), inclusief geboortedatum naar: verlichteoptochtgendt@hotmail.nl
- via een telefoontje; dhr. A.H.P. Boerboom (06 53842596).

Na aanmelding ontvangt u informatie over de verdere gang van zaken."