Kerststal 2018 - fragment. (foto: H. Geerts)
Kerststal 2018 - fragment. (foto: H. Geerts)

Kerststal en kerstbijeenkomsten in Zandse Kerk (Huissen)

HUISSEN - Ook dit jaar is door een trouwe groep van vrijwilligers van stichting De Zandse Kerk de kerststal weer in de Zandse Kerk opgebouwd. Dit indrukwekkend schouwspel is al vele jaren een trekpleister voor jong en oud vanuit geheel Lingewaard en ver daarbuiten.

In de kerststal zijn vele materialen verwerkt , die in het verleden door mensen uit de gemeenschap zelf zijn gebruikt, doch later voor onze kerststal beschikbaar gesteld. aangeboden. Dit jaar in de kerststal opgebouwd in lijn met de nieuw ingebouwde voorzieningen, aansluitend op de Gerrit Jeurissenzaal. De vernieuwde opstelling en inrichting van de kerststal zal naar verwachting zeer aanspreken. Bij de aanvang van de kerstmarkt in De Zandse Kerk, afgelopen zondag 9 december, is de kerststal officieel geopend en kan tot 12 januari dagelijks worden bezocht.

Kerstbijeenkomsten

Gedurende de kersttijd worden in de Zandse Kerk diverse ontmoetingsactiviteiten georganiseerd, waarvoor wij u van harte uitnodigen, zoals

Woensdag 26 december - 2e kerstdag (12.00-14.00 uur): Kerstconcert met blaaskapel Torkest

Zaterdag 29 december (13.30-17.00 uur) : ontmoeten in De Zandse Kerk tijdens de Kerststallentocht Lingewaard; muzikaal opgeluisterd door het Donderskoor (Musica Dei)..

Zondag 30 december (10.30 – 12.30 uur): een speciale koffieochtend ‘ontmoeten in kerstsfeer’.

Voor meer informatie volg ook de publicaties op www.zandsekerk.nl en de Facebookpagina. Voor vragen neem contact op per mail via info@zandsekerk.nl.of telefonisch via 06 14803998.