Afbeelding
Foto:

Winkelcentrum vrijdag 14 december in ultieme kerstsfeer

Kerstmarkt Zilverkamp grootser dan ooit!

HUISSEN – Vrijdag 14 december is winkelcentrum De Zilverkamp van 14.00 tot 20.00 uur gehuld in een ultieme kerstsfeer. Dit jaarlijks evenement –aangeboden door de ondernemers van het winkelcentrum- is dit jaar grootser dan ooit tevoren. Met muziek en uiteraard bezoek van de gulle kerstman!

Zo'n zestig kraampjes met allerhande snuisterijen en proeverijen bevolken de overdekte en verwarmde passage. En... dit jaar ook op het plein voor sportcentrum De Kuul. Het zijn niet alleen de kraampjes van de ondernemers uit het winkelcentrum, waar koopwaar en lekkernijen worden aangeboden. Er is meer...

Voor velen is deze sfeervolle en gezellige kerstmarkt – die tot de besten in de regio gerekend kan worden- een must om te bezoeken. Het is altijd weer een feest om elkaar juist hier in deze kerstperiode te ontmoeten. Zeker dit jaar, want het evenement is uitgebreider dan ooit. Niet alleen in de passage, ook buiten staan de kraampjes! Voor jong en oud valt er volop te genieten. Zo zijn diverse leuke kinderactiviteiten, waaronder het bakken van broodjes en het Tiroler huisje, een heerlijk springkussen. En wat te denken van de befaamde oliebollenkraam van de familie Bosvelt? Het wordt volop genieten!

Geniet van de chocomelk, een kop erwtensoep of die heerlijke oliebol. En kijk eens wat voor een aanbiedingen je voorgeschoteld krijgt. Veel winkeliers hebben met het oog op de kerst leuke cadeaus geselecteerd. Van verrukkelijke champagne tot aan de laatste trendyparfum en kerstdecoratie.

De zestig kramen worden naast de ondernemers van De Zilverkamp bemand door ook ondernemers van buiten het centrum, particulieren, hobbyisten en verenigingen. Er is vanalles te koop en te beleven. "Vorig jaar was het al groots. Het is dit keer nog grootser", aldus Maud Eijssen, die drie jaar geleden deze kerstmarkt al een enorme impuls wist te geven.