Afbeelding
Foto:

Refreshing Etos-winkel op De Zilverkamp

HUISSEN – Etos is volop aan het vernieuwen. Alle eigen merk-artikelen en Etos-lijnen zijn reeds aangepast aan het nieuwe logo en nu zijn de winkels aan de beurt. Vorige week zijn de re-makers van Etos aan de slag gegaan bij de vestiging in winkelcentrum De Zilverkamp. Het resultaat mag gezien worden, kom maar kijken!

Reeds buiten aan de pui is de verandering te zien. Het geheel is helemaal van deze tijd. De inrichting oogt door deze moderne look strakker, mede door de zwart-wit basis. Het is in deze sfeer nog overzichtelijker en prettiger winkelen, hetgeen samen met lage prijzen, zeer uitgebreid assortimenten uitstekende service tot de kenmerken van Etos gerekend kan worden.

Etos is voor velen de favoriete drogisterij. De winkelketen is niet voor niets reeds voor het zevende jaar 'Beste Drogisterij van Nederland'. Etos werkt ook aan een gezonde en duurzame maatschappij. Bovendien heeft Etos –ook in deze feestmaand- vele aantrekkelijke aanbiedingen en een uniek spaarsysteem, waarmee korting of gratis producten en een essie goodiebag te verkrijgen is!

Het personeel van de Etoswinkel in De Zilverkamp nodigt een ieder van harte uit om de nieuwe look te komen bekijken!

Etos De Zilverkamp, De Brink 6a, Huissen; 026 3259920.