Afbeelding
Foto:

Gendtse Kerstmarkt voor de hele familie!

GENDT - Zondag 16 december staat opnieuw in het teken van de altijd gezellige Gendtse Kerstmarkt. Diverse kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en allen afkomstig uit Gendt en omgeving.

Tijdens de kerstmarkt is er een leuke knutselhoek voor de kinderen waar geschminkt kan worden. Sneeuwbal gooien of toch ijspegels vangen? Je bent van harte welkom om je precisie en snelheid te laten zien. Gedurende de middag zullen er nog extra optredens gegeven worden door de koren 't Ploegje en De Notenkrakers en verzorgt de harmonie uit Gendt een muzikaal optreden. De kerstman heeft ook dit jaar toegezegd een bezoek te brengen aan de markt en heeft zoals altijd weer iets lekkers meegenomen.

De prijzen van de feestdagenactie, georganiseerd door de Gendtse Winkeliers Vereniging zullen om 16.30 uur uitgereikt worden. De Gendtse kerstmarkt staat voor gezelligheid, een lekker hapje en drankje, muziek, entertainment en voltallige families op het plein.

De kerstmarkt zal opgesteld staan op het Julianaplein in Gendt en duurt van 13.00 – 17.00 uur. "Wilt u zich even wanen in het leven van de kerstman? Ga dan mee met een ritje in de arrenslee door het dorp." Bovendien is deze zondag uitgeroepen tot koopzondag in Gendt, dus u mag het gewoon niet missen.