Afbeelding
Foto:

Bedrijfsbus levert vier nieuwe bussen aan Van Workum Verhuur

HUISSEN - Afgelopen vrijdag 7 december heeft Van WorkumVerhuur uit Huissen vier nieuwe bedrijfsbussen in ontvangst genomen.

Van Workum verhuur, al sinds jaar en dag een toonaangevend bedrijf in de regio als het gaat om de verhuur van luxe tenten en party artikelen. Van Workum stapt eveneens over op een geheel nieuwe bedrijfsstijl, alles is een prachtig geheel in zwart geworden. Als verhuurder van alles rondom luxe tenten en party artikelen, moet je dan ook wel chique voor de dag komen en met deze vier bussen wordt er dan ook een visitekaartje afgeven.

Bedrijfsbus uit Huissen heeft de vier bussen geleverd. Eigenaar Jan-Willem van Dalen vertelt: "We zijn uiteraard trots dat wij als bedrijf deze bussen hebben mogen leveren, en hebben zoveel mogelijk meegedacht en advies gegeven om de best mogelijke bus voor het werk samen te stellen. Het is ons specialisme en dat is uitzonderlijk goed gelukt. Al jaren voeren wij voor van Workum onderhoud uit aan het wagenpark. Dat deze fijne samenwerking uiteindelijk ook in deze mooie order wordt beloond, is voor ons een groot compliment."

Mooi om te zien dat bedrijven uit de regio elkaar goed weten te vinden. "Bent u ook in de markt om binnenkort een event, opening, feest, productlancering of bedrijfsopening te organiseren? Kijkt u dan ook eens op www.tentation.nl. Of op www.bedrijfsbus.com, de specialist als het gaat om nieuwe of gebruikte bedrijfsbussen, onderhoud daarvan, accessoires of car-cleaning."