Daphne Hengelbrock
Daphne Hengelbrock

Nieuw afslankprogramma

BEMMEL - Onderzoek aan de universiteit van Wageningen stelt dat onder begeleiding afvallen en sporten dé manier is om af te vallen.

Gezonder en bewuster eten worden zijn dan ook de kernwoorden voor een goed resultaat. Met heerlijke recepten waarbij de focus ligt op koolhydraat beperkte voeding. Deelnemers zijn na drie maanden gemiddeld tien kilo afgevallen.

"Vanaf januari bieden wij een nieuw concept aan, waarbij sporten en op een gezonde manier afvallen centraal staan. Schaapskooi Light 2.0: een 12 weken durend programma; een persoonlijk weekplan met bij behorende recepten; wekelijks weegmoment; onbeperkt sporten (minimaal twee keer per week); strippenkaart om de continuïteit te waarborgen.

Wil je samen met ons de strijd tegen de kilo’s aan gaan en je weer fitter en vitaler voelen? Maak kennis met Daphne en haar collega’s! Daphne werkt al ruim tien jaar vol passie als groepslesinstructrice, geeft yoga, power en fit&shape. Daarnaast is ze al vijftien jaar lifestylecoach en sinds twee jaar ook orthomoleculair therapeut.

"Ben je geïnteresseerd in ons nieuwe programma? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake, zodat je in januari je goede voornemens waar kan maken.