Afbeelding
Foto:

Kom spelen en genieten

in Winter Tivoli

BERG EN DAL - Kom tot en met 17 maart elke woensdag, zaterdag en zondag spelen en genieten van de binnenspeeltuin, kinderschaatsbaantje, Tiffi's Winter Show, autobaantje, airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, midgetgolfbaan, dagelijks entertainment, leuke evenementen en het overheerlijke eten in ons restaurant.

Winter Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje of familie te bezoeken. Er zijn diverse kinderfeestarrangementen al vanaf 10,50 euro per kind! De entreeprijzen Winter Tivoli zijn: kids van 2 - 12 jaar 7,50 euro; volwassenen: gratis.

Winterse lekkernijen

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea. Tot en met 17 maart is Winter Tivoli geopend op woensdag van 12.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli niet geopend. Meer informatie over onder andere de openingstijden en kinderfeestjes staat op www.parktivoli.nl.