Afbeelding
Foto:

D-Tattoo shop Huissen verhuist

HUISSEN - Na maanden zwoegen, slopen, breken, boren, zagen en timmeren is het eindelijk zover. De in de hele regio bekende tattooshop van Dicky van Verseveld verhuist naar de Vierakkerstraat 11 (hoek Doelenstraat).

Dicky (38) kon al op jonge leeftijd prachtig tekenen en begon zich al gauw te interesseren in tatoeages. Hij heeft de kunst goed afgekeken en zette op 15-jarige leeftijd al zijn eerste tattoos, eerst als hobby (in het schuurtje van zijn ouders in de Van Kleefstraat), en later als professioneel tatoeëerder. Achter zijn woning op het Mariaplein werd een prachtige studio gerealiseerd, de klantenkring groeide en Dicky stopte op een gegeven moment met zijn werk in de bouw en ging zich voor honderd procent bezig houden met het zetten van tatoeages.

In 2012 opende hij zijn inmiddels drukbezochte zaak D-Tattoo in de Helmichstraat. In 2018 deed de kans zich voor om het pand Vierakkerstraat 11 te kopen, en Dicky verbouwde de volledige bovenverdieping tot een prachtige woning en verhuisde in augustus met zijn gezin hier naar toe.

Daarna werd op de begane grond van dit pand (tot de '70-er jaren was hier de juwelierszaak van Steijntjes gevestigd) voortvarend begonnen met de verbouwing tot een prachtige tattooshop in de voor Dicky's kenmerkende stijl. Op 29 december wordt de nieuwe zaak geopend en iedereen is vanaf die datum welkom om er een kijkje te komen nemen.

D-Tattoo voldoet volledig aan de GGD-regels voor wat betreft hygiëne en de wettelijke voorschriften voor het zetten van tatoeages (voor info: 06 25210578, e-mail: dicky@d-tattoo.nl; www.d-tattoo.nl).