Gezelligheid en drukte tijdens het feest in de nacht van de vorige jaarwisseling in De Buitenpoort. 
(foto: Benno Arends)
Gezelligheid en drukte tijdens het feest in de nacht van de vorige jaarwisseling in De Buitenpoort. (foto: Benno Arends) Foto:

Geen oud & nieuw, maar nieuw feest in De Buitenpoort

We love 2019 party in nacht van jaarwisseling

HUISSEN – De kurken hebben al geknald. 2018 ligt achter ons. Daarom tijdens de nacht van de jaarwisseling geen Oud & Nieuw feest in De Buitenpoort. Maar een nieuwe party van 01.00 tot 05.00 uur; We love 2019! Met de bekende DJ Rob van Genderen en zijn Clips in the Mix Party.

De Buitenpoort is dol op tradities maar omarmt ook 'het nieuwe'. Dus geen Oud & Nieuw feest maar een nieuw feest. In het multifunctionele en gezellig Huissense horecabedrijf vier je de jaarwisseling in stijl en wel onder het motto We love 2019. Vanaf het eerste uur in het nieuwe jaar. Dus om 01.00 uur 's nachts barst het feest al los. En hoe!

Met de bekende DJ Rob van Genderen en zijn Clips in the Mix Party. De bekende en ervaren feestdj draait niet alleen de lekkerste dansplaten, maar de clips daarvan kun je ook nog eens bewonderen op grote schermen. Soul en disco uit de 60's en 70's, foute nummerkes uit de 80's en 90's en de grootste hits van dit millennium. ,,Maar je kunt ook lekker meezingen met de Nederpop klassiekers en smartlappen of schudden met je billen op de meest recente bubblingmuziek. Lekkah!'', licht Rob alvast een tipje van de muzikale sluier op. ,,Het lekkerste begin van het nieuwe jaar vier je dus in De Buitenpoort.''

Een van de weinige plekken in Lingewaard waar dat kan en nog wel tot 05.00 uur! Bestel via www.debuitenpoort.nl snel je kaarten, want het jaarwisselingsfeest is steevast al vroegtijdig uitverkocht. Een restrictie: 18+. ,,Oh ja, en nog een: je omarmt en kust het nieuwe jaar 2019!'', aldus eigenaren Herman en Bianca van De Buitenpoort.