deBol in kerstsfeer. (foto: Marga Wouters)
deBol in kerstsfeer. (foto: Marga Wouters)

Kerst bij deBol

LINGEWAARD - deBol sluit het jaar 2018 weer heel tevreden af. Na de laatste wandeltocht in 2018 werd in de Zandse Kerk in Huissen het Boljaar sfeervol afgesloten. Het was heel erg fijn om met de wandelaars 'kerst' te vieren!

De grote kerststal in de kerk trok natuurlijk ieders aandacht en na de koffie werden er kerstliedjes gezongen en een kerstverhaal verteld. Het was een prachtige ochtend en een mooie afsluiting van een succesvol Boljaar.

Het bestuur gaat weer met heel veel enthousiasme beginnen aan het jaar 2019! De eerste activiteit in 2019 zal de woensdag 50+ wandeltocht op 16 januari zijn en op zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse sponsor-snert-tocht georganiseerd voor het goede doel en dat zal deze keer de stichting Duchenne zijn. 'Noteer deze datum alvast in uw agenda! Maar u zult zeker op nog veel meer leuke, gezellige, sportieve of muzikale activiteiten kunnen rekenen in 2019, want: deBol gaat ervoor en met deBol op pad = (altijd) puur genieten! Meer informatie staat op www. debolbemmel.nl / emailadres: stichting.debol@planet.nl.