Afbeelding
Foto:

Zeer positief kijken Bram en Imke terug op hun verkoop- en aankooptraject bij Arns & de Leeuw Makelaars


"Als we nu weer zouden verhuizen, dan zullen we Johan nóg een keer inschakelen!"

HUISSEN - Bram en Imke wilden eerst een woning kopen en zaten daarom voor een financieringsgesprek bij Van de Ree & Partners aan tafel. Daarna kwam Johan de Leeuw bij ze langs voor een verkoopgesprek.


De eerlijkheid van Johan werd meteen gewaardeerd. Bram: "Johan was vanaf het begin heel duidelijk en oprecht. Vanwege zijn expertise en ervaring kon hij heel goed de waarde van onze woning bepalen." De voorbereiding op het verkoopproces was soms lastig vertelde Bram: "Er moesten veel documenten opgevraagd worden, ook bij de V.v.E, waarvan we soms nog nooit gehoord hadden.
Maar de medewerkers van Johan stonden altijd paraat en waren op een prettige manier te bereiken, dat was heel fijn." Tijdens het prettig verlopen verkooptraject is er een vertrouwensband ontstaan. "Het vertrouwen is de belangrijkste reden geweest waarom wij Johan ook als aankoopmakelaar hebben ingeschakeld", vertelt Bram. "Wij waren verliefd op een huis en daar hebben we Johan mee naartoe genomen. Johan kijkt met een andere blik naar het huis. Hij is kritisch en wees ons op de gebreken en de mogelijke herstelkosten. Toen bleek het huis toch niet zo geschikt te zijn voor ons." Dan is het fijn als je een aankoopmakelaar bij je hebt die je voor de valkuilen kan behoeden. "Wij kunnen het zeker aanbevelen om Johan als makelaar in te schakelen, hij kan heel goed de 'duimschroeven aandraaien' bij de wederpartij, en dat is heel mooi als je die aan jouw kant hebt staan."


Bram en Imke zijn klaar voor het nieuwe jaar: "We hebben een gevoel van rust, alles is volbracht en is op een prettige manier verlopen." Wilt u ook een waardevolle ondersteuning bij de aan- en/of verkoop van uw woning? Stap dan eens
binnen bij Arns & de Leeuw Makelaars aan de Langestraat 18 in Huissen. Of kijk voor meer informatie op www.arnsdeleeuw.nl. Telefoon 026 3258210.