Afbeelding
Foto:

Pannenkoekenspaaractie bij Jumbo Bemmel en Huissen weer van start

Tweede pannenkoek gratis bij Boerderij De Lande

HUISSEN – In januari start weer de pannenkoekenspaaractiemaand bij Jumbo Bemmel en Huissen. Deze lokale spaaractie met beide Jumbo supermarkten is al drie jaar een groot succes en een zeer gewaardeerde spaaractie bij hun klanten.

'Drie jaar geleden startten wij, in samenwerking met Jumbo Bemmel en Huissen, deze unieke lokale spaaractie. Mensen vragen in november al of er weer een actie komt in januari', vertelt Rubén Arcos Schuurs, eigenaar van Boerderij De Lande in Huissen. 'We hebben er samen met de Jumbo bewust voor gekozen om de actie laagdrempelig en makkelijk te houden. Iedere vijf euro aan boodschappen bij Jumbo Bemmel en Huissen is al één sticker waard en er zijn slechts tien stickers nodig om de Jumbo-spaarkaart vol te maken. Met een volle spaarkaart is de tweede pannenkoek in het gezelschap gratis. Ben je met z'n tweeën en heb je een volle spaarkaart? Dan betaal je dus maar één pannenkoek. Soms denken mensen dat ze zelf twee pannenkoeken moeten eten, maar dat is dus niet zo', lacht Rubén. Op deze manier wordt het wel heel erg aantrekkelijk, om met het gezin, met vrienden of met je team lekker pannenkoeken te komen eten bij Boerderij De Lande. Dit jaar kan er vanaf maandag 7 januari tot en met zondag 10 februari gespaard worden aan de kassa's van beide Jumbo's. De volle spaarkaarten kunnen tot en met 13 maart 2019 verzilverd worden bij Boerderij De Lande.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om te reserveren. Reserveren gaat heel eenvoudig online via www.boerderijdelande.nl/reserveren of bel: 026 2135054. Boerderij De Lande is gevestigd aan de Karstraat 91 in Huissen (naast Jansen Totaal Wonen).