Woonstichting Gendt mot

Woonstichting Gendt blieve

GENDT - De corporaties Waardwonen en Woonstichting Gendt gaan onderzoeken naar de voor- en nadelen van een eventuele fusie. Wij en vele andere zijn hier flink op tegen. Daarom willen wij zoveel mogelijk digitale handtekeningen verzamelen en deze aanbieden aan de woonstichting Gendt.

Een fusie zal de kwaliteit, duurzaamheid, het woongenot, de huur prijzen, de service, het onderhoud enzovoort niet verbeteren. Een kleinere woonstichting heeft beter zicht op haar huurders en woning zoekende en haar medewerkers. Daarnaast is de kans voor jongeren op hun terug keer naar hun durp Gendt kleiner als er een fusie zal plaats vinden. Voor ouderen zal het ten nadele zijn voor de rust en leefbaarheid van het dorp.

Wij eisen dat de corporaties Waardwonen en Woonstichting Gendt het onderzoek betreft een eventuele fusie stop zetten en er geen fusie meer zal plaats vinden. Nu niet, maar ook in de toekomst niet.

Woonstichting Gendt moet gewoon zelfstandig als kleine woonstichting blijven zodat de kwaliteit niet verloren gaat en het zicht op de huurders niet verdwijnt. Geen samenwerking met welke verhuurder dan ook..
Woonstichting Gendt mot Woonstichting Gendt blieve

Zet uw digitale handtekening op: https://petities.nl/petitions/woonstichting-gendt-mot-woonstichting-gendt-blieve.

Roel van de Laarschot