Afbeelding
Foto:

Unieke (nieuwbouw) appartementen aan de Parksingel in Bemmel

BEMMEL - Liefst tien unieke nieuwbouw appartementen en een medisch centrum worden ontwikkeld in Bemmel, op de Parksingel 9 in de wijk Klaverkamp. Vandaag werd bekend dat Frans Knorth Makelaardij de verkoop mag verzorgen, en dat die verkoop al snel begint.


"Ontzettend mooi dat wij zijn benaderd om te ondersteunen in de verkoop", aldus Frans Knorth. "Wij vinden het belangrijk om als makelaardij betrokken bij de regio te zijn, en dan is het natuurlijk mooi dat je je meerwaarde kan tonen bij zo'n middelpunt in het dorp." Het gebouw krijgt inderdaad een bijzondere functie, want op de begane grond komt een medisch centrum waarin onder andere een tandartsenpraktijk wordt gevestigd. Verder is er nog medische verhuur beschikbaar.

Op de eerste en tweede verdieping komen respectievelijk zes en vier appartementen. De nieuwbouwappartementen karakteriseren zich door het vele licht wat binnen valt. "Het oorspronkelijke gebouw had veel glas en dat hebben we bewaard. Dat geeft mooie effecten, bijvoorbeeld op de kopse kanten." De appartementen variëren van 75 tot 114m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Zo krijgt iedere woning een eigen parkeerplaats en ligt het dorpscentrum op enkele minuten afstand.

De woningen worden in het eerste kwartaal van 2019 verkocht waarna oplevering circa zes maanden later zal zijn. Op 15 januari is er een informatiebijeenkomst in het Wapen van Bemmel. De inloop is om 19:00 uur, gestart wordt om 19:30 uur. Geïnteresseerden en bewoners zijn van harte welkom! Contact opnemen met de makelaardij is mogelijk, via 0481 763963 of info@fransknorthmakelaardij.nl