Afbeelding
Foto:

Afslankpraktijk Huissen: Slank met Han

HUISSEN - De feestdagen zijn voorbij, de kerstboom is de deur weer uit en onze wensen en goede voornemens hebben we uitgesproken! Nu is dan ook de stap gekomen om onze goede voornemens te gaan uitvoeren. Wil je graag afvallen en een gezondere leefstijl krijgen dan zeg ik: "Welkom in mijn afslankpraktijk."

Cambridge Weight Plan-Stappenplan: Met de hulp van maaltijdenvervangers, mijn adviezen en coaching wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen. Gezonde voeding gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en ga je ervaren dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Mijn begeleiding en het Stappenplan gaan je helpen met de zeven gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Daarnaast krijg je hulp om je leefstijl blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op een eenvoudige en gezonde manieren te bereiden.

Een intake gesprek maakt deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en jouw persoonlijk verhaal heel belangrijk zijn. Voor de intake betaal je eenmalig 25 euro. De wekelijkse begeleiding tijdens het Stappenplan is geheel kosteloos en je betaalt alleen voor de producten die je afneemt. Zet nu de eerste stap en maak een afspraak! Maak je voor de maand januari nog een afspraak, dan krijg je een leuk welkomstpakketje.

Afslankpraktijk Slank met Han (praktijk aan huis), Schildhof 5 Huissen; 06 28202631, info@slankmethan.nl; www.slankmethan.nl.