Afbeelding

Mantel Elst verhuist

naar nieuwe locatie in centrum Elst

ELST - Sinds 1981 is Mantel een vast gegeven in de Dorpsstraat in Elst. Mantel staat bekend als dé plek waar je terecht kunt voor fietsonderhoud, fietsreparaties of het aanschaffen van een (nieuwe) fiets.

Mantel merkt echter dat steeds meer klanten vaker online kopen of in de superstore, maar het wél prettig vinden als reparatie of onderhoud in de buurt mogelijk is. Per 10 januari is Mantel Elst verhuisd van de Dorpsstraat naar een nieuwe prachtige locatie in het centrum: Halve Morgen 44.
Hierbij is de nieuwe locatie ingericht als servicepunt. Dit betekent dat de Mantel-vestiging in Elst het 'kleine broertje' wordt van de Mantel superstore in Arnhem.

Servicepunt
Bij het servicepunt in Elst kun je terecht voor fietsonderhoud en reparaties. Mantel heeft hier een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen zoals binnenbanden, fietsverlichting en fietstassen. Het hart van het servicepunt is de werkplaats. Adres: Halve Morgen 44, Elst

Superstore
De superstore in Arnhem is de grootste fietsenwinkel van Nederland. Je vindt er stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, fietsonderdelen, fietskleding en accessoires. Er zijn volop testmogelijkheden, een enorme voorraad en specialisten die je graag helpen bij je keuze. Dus of je nu voor jezelf, je partner of voor de gehele familie op zoek bent, één bezoekje is genoeg. Adres : Overmaat 72, Arnhem

Mantel.com
Geen tijd om de deur uit te gaan en morgen al iets nodig? Dan kun je terecht op mantel.com. Naast razendsnelle bezorging, kun je altijd makkelijk en gratis retourneren. Door de blog, online koopgidsen en duizenden klantreviews kun je altijd thuis de beste keuze maken. Voor 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Niet thuis? Je kan je online bestelde pakketje ook (gratis) in servicepunt Elst laten bezorgen en daar afhalen.