Muziekvereniging UDI nodigt een ieder van harte uit voor het Winterconcert op 27 januari.
Muziekvereniging UDI nodigt een ieder van harte uit voor het Winterconcert op 27 januari.

Primeur tijdens Winterconcert in Theaterkerk

BEMMEL - Muziekvereniging UDI dompelt je onder met muziek gecomponeerd door een talentvol jeugdlid; Jimi Hendriks.

De jonge muzikant, die al jaren succesvol het orkest begeleidt op slagwerk, heeft een muziekstuk gecomponeerd dat als achtergrondmuziek zal fungeren bij de film 'Submerged in the Netherland' (ondergedompeld in Nederland). De film wordt het eindresultaat van het profielwerkstuk van de 16-jarige student. UDI krijgt de primeur en zal de compositie ‘Submerged in the Netherlands’ spelen tijdens het Winterconcert op 27 januari in de Theaterkerk. Iedereen is welkom op het Winterconcert om te komen luisteren. Het publiek wordt verrast met een afwisselend programma dat geopend zal worden door het leerlingenorkest.

Uitdaging
Ondanks dat gezelligheid en samenspel de belangrijkste speerpunten zijn bij UDI gingen de muzikanten afgelopen jaar met elkaar de uitdaging aan deel te nemen aan een muziekconcours. Onder leiding van dirigent Johan Jacobsen hebben de muzikanten het samenspel naar een hoger plan getild met als resultaat een eerste prijs op het concours.

Voorverkoop
Om zeker te zijn van een toegangskaart voor het Winterconcert, kun je alvast een kaartje kopen in de voorverkoop bij boekhandel De Toren van Bemmel. Aanvang van het winterconcert is 15.00 uur. De entree is (inclusief één consumptie) zeven euro vijftig. Vrienden van UDI hebben gratis toegang.