Huldiging jubilaris. (foto: H. Gradussen)
Huldiging jubilaris. (foto: H. Gradussen)

Eska huldigt jubilaris tijdens nieuwjaarsreceptie

BEMMEL - Traditiegetrouw hield Eska in de eerste week van januari haar nieuwjaarsreceptie. De avond werd druk bezocht door leden, ere-leden, partners en ouders.

Tijdens het officiële gedeelte, werd er door voorzitter Felix Kleinpenning kort teruggekeken op het afgelopen jubileumjaar. Het jaar waarin Eska haar 60e verjaardag vierde.

Na de toespraak volgde er een huldiging. Marko Janssen ontving uit handen van de voorzitter, een speldje en oorkonde voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Marlou Gradussen kon helaas niet bij de receptie aanwezig zijn. Zij zal later dit jaar gehuldigd worden voor haar 12½-jarig lidmaatschap.

Vervolgens was er nog een kleine verrassing voor de leden. Aalbers-Taptoe Bemmel 2018 werd in september vastgelegd door Vrije Media Groep. Als aandenken, boden zij alle leden van Eska een dvd van dit evenement aan. De eerste exemplaren werden overhandigd aan de voorzitter en aan een ere-lid. Waarna vervolgens alle aanwezigen een exemplaar ontvingen.

Op deze manier werd het jubileumjaar afgesloten en maakt Eska zich op voor een nieuw jaar. Een jaar waarin een aantal jeugdleden zullen doorstromen binnen het korps en waarin al diverse optredens op de agenda staan.