Struinen langs de waterkant.
Struinen langs de waterkant. Gerrie Wetters

Ook in 2019 met deBol op pad!

REGIO - Op woensdag 16 januari gingen zeventig enthousiaste wandelaars weer op pad in de buurt van Slijk-Ewijk.

"Het weer was goed, geen zon maar droog en we genoten van het prachtige gebied rond de plassen. Het vooraf beloofde modderpad was gelukkig wat opgedroogd, toch moest er voor de koffiepauze nog wel even een glibberig stukje overwonnen worden, maar dat ging gesmeerd, al hielden de wandelaars er wel een beetje smerige kleding en schoenen aan over. Het struinen langs de waterplas was avontuurlijk, vanwege de lage waterstand konden we doorlopen naar Watergoed! Daar genoot iedereen van een heerlijk kopje koffie en uitgerust ging de familie Bol weer op pad terug naar Slijk-Ewijk.

De volgende woensdag-wandeltocht staat gepland op 6 februari, maar deBol nodigt graag iedereen, jong en oud, uit om op zaterdag 2 februari mee te doen met de deBol Snerttocht voor het goede doel. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl of bel ervoor: 06 54975063 of 06 22540214.

Omroep Lingewaard vraagt journalisten

HUISSEN - Omroep Lingewaard wil een bijdrage leveren aan een vitale lokale democratie. Dat doen we door verslag te doen over wat er speelt rond de lokale politiek en over belangrijke onderwerpen voor de inwoners van onze gemeente.

"Om deze rol te vervullen zijn journalisten nodig, die zo nodig ook de luis in de pels zijn van het gemeentebestuur. Die journalisten zoeken wij. Interesse om het politieke nieuws te volgen en daar verslag van te doen en samen te werken in een hecht team van vrijwilligers?

Kom dan op een woensdagavond rond de klok van acht naar onze studio aan de Langekerkstraat 15 in Huissen. Meld je wel even aan via info@omroeplingewaard.nl Je kunt natuurlijk ook voor een ander moment een afspraak maken."