Ingezonden brief

Scootmobiel veilig en leuk

Ook in onze gemeente zijn veel mensen voor hun mobiliteit afhankelijk van een scootmobiel. Ook ik ben voor mijn mobiliteit ook afhankelijk van een scootmobiel en kom op mijn scootmobiel vaak nogal wat onveilige situatie's tegen zoals onoverzichtelijke kruisingen omdat men wat lager zit. Ook zijn veel wegen en fietspaden in onze gemeente slecht onderhouden waardoor het rijden op een scootmobiel niet veilig en comfortabel is.

Het rijden op een scootmobiel moet binnen onze gemeente veilig zijn. Ook moet het rijden op een scootmobiel leuk zijn zoals mensen voor hun plezier een stukje gaan fietsen, moeten wij ook voor ons plezier een stukje kunnen rijden.

Helaas is dat op diverse fietspaden in onze gemeente niet altijd mogelijk door de paardenpoep op deze fietspaden die je op drie wielen niet kan ontwijken. Daarom wil ik graag met mensen in contact komen om een belangengroep te beginnen en samen met ons gemeentebestuur te bekijken hoe we het rijden op een scootmobiel binnen onze gemeente grenzen veilig en leuk kunnen houden. Mijn e-mail adres en telefoonnummer is bij de redactie van Hét GemeenteNieuws bekend.

W. Goris / goriswim24@gmail.com.