Zandse Kerk met naastgelegen uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers)
Zandse Kerk met naastgelegen uitvaartcentrum en pastorie. (foto: N. Hubers) N.Hubers

'Op de koffie' in de Zandse Kerk in Huissen

HUISSEN - Stichting De Zandse Kerk verzorgt op woensdag 30 januari van 10.30 tot 12.00 uur, haar eerste koffieochtend van dit nieuwe jaar. Een maandelijks terugkerend ontmoetingsmoment in de sfeervolle Zandse Kerk.

In het afgelopen jaar bleek dat deze vorm van ‘ontmoeten in de Zandse Kerk’ perfect aansluit op behoeftes van inwoners binnen en buiten de Zandse gemeenschap. In maart 2018 kleinschalig gestart (35 bezoekers); intussen per eind 2018 uitgegroeid naar 100 deelnemers! Geluiden als ‘het was weer heel gezellig en een lekker volle bak’, sterkt onze vrijwilligers (gastheren en gastvrouwen) in de overtuiging dat we het juiste pad zijn ingeslagen. Een pad met warme ontmoetingen tussen veelal bekende en trouwe deelnemers. Maar ook vinden onbekende bezoekers dit pad en geven blijk van positieve ervaringen.

Na de bijzonder geslaagde jaarafsluiting van zondag 30 december zetten we vanaf woensdag 30 januari het gebruikelijke patroon voort. Dus iedere laatste woensdag van de maand een programma van 1,5 uur. Volop gelegenheid met bekenden bij te praten en ook contact te leggen met minder bekende bezoekers.

Vanaf 10.00 uur kunt u binnenlopen. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Iedereen is welkom en aanmelden vooraf is niet nodig. Ons team van gastvrouwen verheugt zich op weer een grote opkomst van enthousiaste deelnemers. Dit alles onder het motto 'ontmoet elkaar, deel je verhalen, leer elkaar kennen en geniet van de gezelligheid'.

Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden, mail naar info@zandsekerk.nl of bel naar 06 14803998.