Sint-Sebastianus. (foto: Corrienne Huisman)
Sint-Sebastianus. (foto: Corrienne Huisman) Corrienne Huisman

Viering Sint-Sebastianus

in Providentia Gendt

GENDT - Op zondag 27 januari is er een schuttersviering in Providentia.

Eind januari vindt traditioneel de algemene ledenvergadering van Schuttersgilde Sint-Sebastianus plaats. Voorafgaande aan deze ledenvergadering zal er een muzikale gebedsviering wordt gehouden met medewerking van parochie Heilige Maria Magdalena, waarbij pastoor C. Driessen zal voorgaan.

Schuttersgilde Sint-Sebastianus ziet een ieder graag in Providentia op zondag 27 januari om 10.00 uur; de koffie staat klaar! Entree is gratis.

Angeren bruist

ANGEREN - Op zaterdag 26 januari wordt het hele dorpshuis van Angeren door de werkgroep verenigingen Angeren en SWL ingericht als marktplaats voor presentaties, workshop en clinics. Het initiatief wordt ondersteund door de gemeente Lingewaard.

Aan de inhoudelijke opzet wordt achter de schermen hard gewerkt, maar het wordt een bruisende middag met veel activiteiten. Het doel van de middag is om inwoners van Angeren in de leeftijd vanaf 55 jaar, de zogenaamde "zilveren kracht", activeren om deel te nemen aan het sportieve en rijke culturele leven in Angeren. Dit doen we door verenigingen samen te brengen met deze inwoners. Een tiental verenigingen heeft al aangegeven mee te willen doen en zal zich elk op eigen wijze presenteren. De middag kent een open inloopkarakter en duurt van 13.00 tot 15.30 uur.