Afbeelding
Foto:

Ticketverkoop Koningsfeest bij De Wolfsberg gestart

GROESBEEK - Extra vroeg dit jaar is De Wolfsberg begonnen met de kaartverkoop van het oranjefeest op Koningsdag. Opnieuw maken op 27 april drie live bands hun opwachting op het podium aan de rand van het Groesbeekse bos.

Ditmaal de eer aan Bouke en de 12-mans ElvisMatters band om het programma af te trappen met hits uit de jaren '60, waaronder klassiekers van The King, maar ook het repertoire van onder andere Johnny Cash en Tom Jones. VOF De Kunst brengt een uur lang vermakelijke feel-good nederpop voor alle leeftijden. Je kent ze ofwel van de liedjes uit je kindertijd of van Nederlandstalige hits als 'Suzanne' en 'Een Kopje Koffie'. De band is onlangs weer bij elkaar gekomen om hun 35-jarig bestaan te vieren met een tour langs de popzalen.

Afsluiter van het feest zijn Daredevils, een mashup coverband die al enkele jaren onder het management van The Dirty Daddies meedraait in het live circuit. In anderhalf uur laten ze zien dat klassiekers perfect samensmelten met de nieuwste hits en wisselen ze creatief Bon Jovi met Katy Perry en gaan ze van Taio Cruz naar Golden Earring. Tickets zijn voor 16 euro te koop via de website www.tributeparty.nl en verkrijgbaar bij The Read Shop Malden, Bruna Groesbeek en De Wolfsberg. Meer een rockliefhebber? Een dag later zijn drie tributebands te gast met muzikale odes aan Van Halen, The Doors en Foo Fighters.