Johan Schuurman & Dick Wismans. (foto: Maarten Nijenhuis)
Johan Schuurman & Dick Wismans. (foto: Maarten Nijenhuis)

Dick Wismans en Johan Schuurman kampioen Essentia

BEMMEL - Zondag 20 januari waren de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel. Bij de Senioren-A ging de finale opnieuw tussen Johan Schuurman en Peter van Wetten. Johan wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Het was een finale van hoog niveau waar het publiek uitermate van heeft genoten.

Bij de Senioren-B ging de titel naar Dick Wismans. Na twee maal een finale verloren te hebben, wist hij ditmaal wel de felbegeerde titel binnen te halen. In de finale wist hij met 3-2 te winnen van Adri Leissner. Maarten Nijenhuis en Toon Stinissen speelden die dag heel behoorlijk, maar werden in de halve finales uitgeschakeld.

De jeugdspelers hebben ook een strijd uitgevochten om de felbegeerde titel. Coen Derks wist in de finale van de jeugd B te winnen van Mika van Onna. Het was een felle strijd waarbij een vijfde game nodig was om een winnaar aan te wijzen.
De jeugd A speelden met de senioren mee. Thijs Stalpers, Robin Peperkamp en Thijs Rijsemus hebben heel goed gespeeld. Mogelijk zal een van deze heren in de toekomst de titel bij de senioren pakken.

Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl. Of kom op een dinsdagmiddag om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 uur beginnende jeugd, 19.15 uur gevorderde jeugd, 20.15 uur senioren) langs in De Schaapskooi in Bemmel.