Afbeelding
Foto:

't Zeuvende geeft ruim 3755 euro cadeau!

BEMMEL - Op 30 en 31 december heeft ’t Zeuvende weer haar beroemde oliebollen en appelflappen gebakken voor een goed doel.

Onlangs zijn twee goede doelen blij gemaakt met de opbrengst van de oliebollenactie. Maike Ratering van Stichting Buurtspeelplein Donatushof en Joan Bouwmeister van Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard mochten elk een cheque van 1877,77 euro in ontvangst nemen.

Dit jaar diende Stichting Buurtspeelplein Donatushof een aanvraag in om het betegelde schoolplein bij de Donatushof om te toveren tot een groen, uitdagend, en gevarieerd buurtspeelplein. Een plein waar alle kinderen van de school en uit de buurt kunnen spelen, met en zonder beperking.

Stichting Kloppend Hart voorLingewaard heeft een bijdrage gevraagd voor een Automatische Externe Defibrillator (AED). Het is al weer tien jaar geleden dat ’t Zeuvende een AED voor plaatsing op de Plak in Bemmel heeft gesponsord. Dit apparaat is inmiddels afgeschreven en hard aan vervanging toe.

De leden en de aanhang van 't Zeuvende steunen al jaren goede doelen. Ze geven niet alleen geldelijke bijdragen, maar leveren ook spierkracht. Afgelopen jaar waren de mannen van ’t Zeuvende actief bij de aanleg van een rolstolvriendelijke groentetuin bij verpleeghuis Lingehof en in het najaar is weer hard gewerkt aan de inrichting van de buitenruimte rondom het gebouw van Koinonia op de Oude Kerkhof.

Dank is er aan alle sponsoren die ons dit jaar weer gesteund hebben en vooral dank aan iedereen, die massaal de oliebollen en appelflappen gekocht hebben!