Limieten lange baan De Ward

BEMMEL - Met achttien zwemmers heeft De Ward deelgenomen aan de Limietwedstrijd Lange Baan. Zij zwommen 32 persoonlijke records en behaalden vier eerste plaatsen.

Eline van Kempen verbeterde in deze wedstrijd vier persoonlijke records. Claudia van Grevenbroek was goed voor drie persoonlijke records. Verder deed zij voor het eerst mee op de 200m wisselslag. Ook drie persoonlijke verbeteringen waren er voor Eline Baas, Noor Polman en Mees Peters. Dominique van Grevenbroek zwom op twee afstanden sneller dan voorheen. Hij debuteerde op de 200m vrije slag. Léon van Grevenbroek kwam eveneens tot twee persoonlijke verbeteringen en startte voor het eerst op de 200m rugslag. Ook Mick van Kempen stelde twee van zijn tijden scherper en werd ook nog eerste op de 200m vrije slag. Jon de Wit werd eveneens eerste op de 50m rugslag en zwom twee van zijn tijden uit de boeken. Iris de Schrijver bleef niet achter en verbeterde eveneens twee persoonlijke records.

Nienke Meijer stelde op één afstand haar persoonlijke record scherper en debuteerde op twee afstanden (50m rugslag en 200m wisselslag). Sanne Meijer kwam voor het eerst uit op de 50m vlinderslag en 100m rugslag. Verder verbeterde zij één persoonlijk record. Dit was ook het geval voor Nienke de Vos, die ook debuteerde op de 50m vrije slag en 50m schoolslag. Liz Veltman was goed voor een persoonlijke verbetering en een eerste plaats op de 100m vlinderslag. Anniek Takken en Niels Versteeg zwommen op één afstand sneller. Niels was ook nog eerste op de 50m vlinderslag. Verder deden Cas Polman en Esmee Kok nog mee.