Resultaten De Ward in nationale competitie

BEMMEL - Zwemvereniging De Ward is succesvol in de tweede wedstrijd van de nationale zwemcompetitie uitgekomen.

Mick Schüssel verbeterde vier persoonlijke records. Minke Lamers, Mara Lubbers, Nienke Meijer, Fenna Reijmers, Anouk de Schrijver, Lisa Tassche, Mathijs van Dijk, Thijs van Hoorn, Cas Prinse, Victor Willemse en Mies de Wit waren ieder goed voor een verbetering van drie persoonlijke records.

Op twee afstanden werden de bestaande beste tijden verbeterd door Ties Akkerman, Thomas Bergmans, Mick van Kempen, Mees Peters, Cas Polman, Niels Versteeg, Sander de Vries, Kiran de Wit, Noor Akkerman, Eline Baas, Marit Dekker, Mijs Duijnhouwer, Sofie van Eunen, Aniek Henken, Mila Otten, Iris de Schrijver, Caitlin Sülter, Lynn Verhoeven, Evelijn van Verseveld en Nienke de Vos.

Claudia van Grevenbroek, Jette Jansen, Eva Kattouw, Lieke Molthoff, Noor Polman, Inge Ruisch, Jasmine Tmim, Steijn Bosman, Twan van Engen, Dominique van Grevenbroek, Léon van Grevenbroek en Jon de Wit waren allen goed voor een verbetering van één persoonlijk record.

Veder werden Liz Veltman, Mick van Kempen en Mees Peters en de heren estafette op twee afstanden eerste. Niels Versteeg was op één afstand de snelste. Thomas van Dijk en Dominique van Grevenbroek deden voor het eerst mee op de 200m rugslag. Stijn Bosman en Marit Dekker startten voor het eerst op de 100m rugslag. Anne Jansen zwom de 50m schoolslag en de 100m rugslag voor de eerste keer. Tenslotte kwamen ook Kyra Huisman, Eline van Kempen, Esmee Kok, Ilse Molthoff, Anniek Takken en Stephan van Grevenbroek in actie.