Inschrijving speelgoed- en kledingbeurs in Gendt

GENDT - Op zaterdag 23 maart houdt Speelotheek 't Gentje een beurs voor speelgoed en kinderkleding.

Op deze beurs kunnen baby-artikelen, zomerkleding in de maten 80 tot en met 176, 34-36 en xxs, xs, s en m worden aangeboden. Ook kan carnavalskleding en speelgoed verkocht worden. De wijze van inschrijven is als volgt: Als u artikelen op deze beurs wilt verkopen, kunt u vanaf 28 januari langskomen bij de speelotheek. U krijgt dan een inschrijflijst, prijskaartjes en een handleiding zodat u thuis alle artikelen kunt inschrijven en voorzien van een code en de prijs. De inschrijving start op maandag 28 januari. De lijsten kosten 1,50 euro per stuk.

De speelotheek is gevestigd bij Integraal KindCentrum De Vonkenmorgen, Schoolstraat 1 (ingang kerk/ voliƫre) in Gendt. De openingstijden zijn: maandag van 18.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. De te verkopen spullen levert u aan op vrijdag 22 maart vanaf 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur in de Providentia. Na afloop van de beurs haalt u de opbrengst van de verkochte artikelen samen met de overgebleven spullen op. Ook is er de mogelijkheid om niet-verkochte artikelen te schenken aan een goed doel.

De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed. De beurs vindt plaats op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur in zaal Providentia, Dorpstraat 5 in Gendt.

30 jaar Zonnebloem

Bemmel, Haalderen en Ressen

LINGEWAARD - "Zaterdag 19 januari waren we met bijna alle vrijwilligers samen in De Minkhof. Omdat de afdeling dit jaar dertig jaar bestaat werd het feestelijk gevierd. Tijdens deze middag was er een optreden van Theater aan de lijn uit Deventer."

"Het was een schitterend optreden dat zowel vermakelijk als informatief was voor de vrijwilligers. De middag sloten we deze keer af met een gezamenlijke maaltijd. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door Jumbo, Veja en Polly. Elly Hendriks, Marli Ruzette en Ans Huisman werden deze middag in het zonnetje gezet, omdat ze tien jaar vrijwilliger zijn bij de Zonnebloemafdeling. Ze kregen uit handen van de voorzitter Cora Sluiter het zilveren speldje uitgereikt en natuurlijk waren daar ook de mooie en welverdiende bloemen bij. Helaas moesten we deze dag ook even stilstaan bij het komende afscheid van Nico Broex. Na 12 jaar penningmeesterschap bij onze afdeling geeft hij het stokje over aan Luc Claessens. Heel veel dank voor het vele werk dat door Nico verzet is.. In de vergadering van februari zal de officiƫle overdracht plaats vinden. Ons 30-jarig bestaan vieren we met onze gasten waar we een speciaal jaarprogramma voor hebben gemaakt met vele leuke en gezellige activiteiten. We verwachten weer veel gasten die aan het einde van de dag met een glimlach naar huis gaan, want daar doen we het voor", aldus voorzitter Cora Sluiter.