Afbeelding
Foto: Wim Roelofs

Tourclub De Grote Plaat:

een groeiende wielervereniging in Huissen

HUISSEN - Wij zijn nog weinig bekend in Huissen en omstreken maar bestaan toch echt! Tourclub De Grote Plaat, een jonge wielervereniging gestart medio 2016 vanuit een vriendengroep, uitgegroeid naar 40 leden. Maar daar mogen er best meer bij!

"Wij fietsen in twee groepen, een A-groep voor de fanatiekere wielrenner en een B-groep voor de minder fanatieke.We doen dit in maart t/m oktober op woensdagavond met start om 19.00 uur en op zondagmorgen met start om 09.00 uur. We rijden dan afstanden die bij deze groepen passen en zijn doorgaans 12.00 uur terug zodat er nog invulling overblijft voor de verdere zondag. Wij starten onze ritten vanaf De Valom in Huissen!

Ook schrijven wij in bij andere georganiseerde tochten, zijn er enkele clinics van een ex-prof wielrenner en wordt richting einde wielerseizoen een gezellige barbeque georganiseerd!"        

Contributie 2019 is 90 euro. Is inclusief lidmaatschap NTFU waardoor je altijd verzekerd bent tijdens ritten, ook buiten verenigingsritten! De mooie kleding waarin leden van De Grote Plaat fietsen, met dank aan sponsoren, is voordelig te koop via de club!

"Wil je ervaren hoe fietsen in onze wielerclub gaat, sluit dan eens aan bij één van de groepen op de zondag-ochtend(en) in maart. Zondag 3 maart starten wij met een korte rit! Interesse, meld je aan op onze site tourclubdegroteplaat .nl o.v.v. proefritten. Mits tijdig gedaan zorgen wij ervoor dat je verzekerd mee kan fietsen (via NTFU) voor deze ritten terwijl je nog geen lid bent!", aldus het bestuur Tourclub De Grote Plaat.