Volkstuinen Doornenbuirg

DOORNENBURG - Zoals op de jaarvergadering is besloten gaat de volkstuinenvereniging mee doen aan het project NL |Doet.

"Wij gaan op 15 en 16 maart onze tuinen weer geheel schoon en fruitig maken, dit geldt ook voor de tuintjes voor het moestuinenproject van de school. We hopen dat vele tuinders, ouders en opa,s ons komen helpen deze dagen.

Tevens vermelden wij dat er voor het nieuwe seizoen nog enige tuintjes beschikbaar zijn> Mocht u interesse hebben, kunt u zich melden bij H. Drost Gildestraat 118 in Gendt, 0481 421566 of bij Hans Gerdsen, Langerakstraat 19 in Doornenburg, 0481 424560."

Vrouwenvereniging Haalderen

HAALDEREN - Op 27 februari komen Coby Apart en Tom Muziek de Vrouwenvereniging Haalderen een gezellige avond bezorgen met muziek en zang.

Het wordt vanaf 20:00 uur een leuke avond in De Tichel.

Top-Film: Mamma Mia – Here we go again

BEMMEL - Op donderdag 21 februari vertoont TOP de kaskraker Mamma Mia – Here we go again.

Mamma Mia speelt zich af op hetzelfde ansichtkaartachtige Griekse eiland als de eerste film: Sofie (Amanda Seyfried) organiseert een openingsfeest voor haar nieuwe hotel, een eerbetoon aan haar overleden moeder Donna (Meryl Streep). Tegelijkertijd is deze film een prequel: in flashback is te zien hoe Donna zwanger raakte van Sofie en waarom drie mannen haar vader zouden kunnen zijn.

Aanvang 20:00. Kaartjes kosten 7,00 per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.