Poprockband Jangle speelt op 9 maart Roparty.
Poprockband Jangle speelt op 9 maart Roparty.

Feest mee tegen kanker op de Roparty

HUISSEN - Hoe moet of zal je leven zijn met kanker in je lichaam? Een bezorgd, onrustig, beangstigend leven of helemaal geen leven meer? Roparun team-031 Lingewaard wil voor de mensen met kanker iets doen. Het team wil dat het leven voor die mensen een beetje kleur krijgt. Anders gezegd: team-031 wil voor mensen met kanker de kwaliteit van leven verbeteren.

Om voor dat doel geld bijeen te krijgen, organiseert het Roparun team de Roparty in zaal De Buitenpoort in Huissen. De Roparty in de Buitenpoort Huissen begint 9 maart om 20.30 uur. De entree is tien euro, inclusief gratis welkomstdrankje en hapje. De live muziek wordt door poprockcoverband Jangle verzorgd. Jangle speelt een breed scala aan rock nummers vanaf de jaren '70 tot heden. Noem het en ze spelen het. Puur live muziek, zoals muziek bedoeld is.

De opbrengst van deze Roparty is voor Roparun team 031 Lingewaard. Kom naar de Roparty, heb plezier en bezorg daardoor mensen met kanker ook wat plezier in hun leven. Verkoopadressen kaartjes: cafetaria Braulio Angeren, Broekman Mode Huissen en op 9 maart aan de kassa Buitenpoort.