Huissen ruimt op!

HUISSEN - In het weekend van 23 en 24 februari vindt de wintereditie van het evenement 'Huissen ruimt op!' plaats in het centrum van Huissen. Tijdens dit tweedaagse shopevent, wat inmiddels al een begrip in Huissen en omgeving begint te worden, is het winkelen nóg aantrekkelijker dan normaal. De Huissense ondernemers sluiten de wintersale-periode weer af met een spectaculaire finale-uitverkoop.

Tijdens dit jaarlijkse evenement worden er twee dagen lang topproducten met kortingen, van 50 tot 75 procent en soms zelfs nog meer, aangeboden. Hét moment om leuke koopjes te scoren. Die gave snowboots voor de wintersport, een trui of jurkje dat je niet 'moet' maar wat je zo mooi vindt of leuke accessoires in een andere kleur om je kamer of keuken te pimpen na de voorjaarsschoonmaak. Ook je voorraad wijn of verzorgingsproducten die aangevuld kunnen worden, koop je dit weekend extra voordelig. Kortom, er is genoeg te koop met fikse kortingen, waardoor je ze gewoon wel 'moet' kopen. Maar let wel; op = tijdens dit weekend ook echt op!

Tijdens 'Huissen ruimt op'-wintersale staan er diverse marktkramen verspreid door het centrum waarop de ondernemers hun aanbieden aanbieden met mega-kortingen. Dé manier om 'voor weinig' leuke koopjes te scoren. Weer of geen weer, dit weekend regent het aanbiedingen! Bij droog weer op de kraam voor de winkel en als het regent of sneeuwt binnen bij de deelnemende winkels. Huissen ruimt dit weekend echt op en maakt maximaal plaats voor de nieuwe voorjaarscollectie die daar in veel gevallen ook al (deels) te bewonderen en te koop is!

Iedereen is welkom op zaterdag 23 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 24 februari van 13.00 tot 17.00 uur. Kom dit weekend dus naar het centrum van Huissen en sla je slag! Meer info staat op www.inhuissen.nl.