DE WEEKHOROSCOOP VAN HÉT GEMEENTENIEUWS van 21 tot en met 27 februari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WATERMAN. Het relationele leven van een waterman ziet er wat gecompliceerd uit. Ze verbinden zich wel met de ander, maar lijken er altijd op uit om te benadrukken dat ze het in hun eentje ook goed redden. Een LAT-relatie lijkt echt iets voor de waterman te zijn. Geef de waterman voldoende vrijheid. Dan kruipt hij uiteindelijk dicht tegen je aan.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend lijkt het wel alsof iedere discussie uit moet lopen op ruzie. Het gevaar is dat je teveel de nadruk legt op de verschillen tussen jou en de ander. Probeer eens de overeenkomsten op te sporen! In het weekend voel jij je niet zo op je gemak. Zoek diegenen op waarbij jij je wel goed voelt.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Voor het weekend komt er een kleine verrassing jouw kant op. Dat kan een financiële meevaller zijn of een bijzonder scherp aanbod. Tijdens het weekend is er sprake van een heftig contact. Dat kan twee kanten op gaan. Of het wordt heel intens in positieve zin, of het is zo heftig dat het uit elkaar klapt.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande vrijdag gebruik je zoveel woorden om jezelf duidelijk te maken, dat niemand er nog een touw aan vast kan knopen. Gelukkig ben je tijdens het weekend wat compacter qua boodschap. Je brengt wat je zegt terug tot de essentie. Na het weekend is er evenwicht tussen gevoel en verstand.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Zaterdag zijn er wat botsende belangen. Het is goed dat jij opkomt voor jezelf! Zondag is rustiger en harmonieuzer. Samen genieten is dubbel genieten, kreeft! Na het weekend ben je in eerste instantie heel evenwichtig, maar richting woensdag wordt jij uitgelaten. Er wordt dan heel wat gelachen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Donderdag ben jij degene met een goed overzicht. Van daar uit kun jij hele goede en passende adviezen geven. In het weekend heb je vooral aandacht voor jouw familie. Het gaat er gezellig aan toe. Volgende week dinsdag loop je het risico dat een meningsverschil uitloopt op machtsstrijd.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag lijkt een probleem onoplosbaar. Laat het los, neem even afstand, en de oplossing zal zich spontaan aanbieden. In het komende weekend kun je ontspanning vinden door iets spannends. Een goed boek of een spannende film dus. Na het weekend bied jij iemand jouw diensten aan.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vlak voor het weekend ben jij in goed gezelschap en ontstaan er zeer interessante gesprekken. Tijdens het weekend is er iemand die aan jou iets opbiecht dat héél persoonlijk is. Ga daar zo discreet mogelijk mee om! Misschien is het een goed idee om zelf ook iets aan die ander toe te vertrouwen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Voor het weekend heb jij de neiging om bepaalde zaken heel scherp te formuleren. Dat kan kwetsend zijn! Tijdens het weekend heb je die neiging niet. Integendeel! Je bent juist heel vriendelijk en open. Pas volgende week dinsdag op dat je je niet laat verleiden tot een onnodige machtsstrijd.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag 21 februari sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Daar geniet je enorm van. De volgende dag blijkt dat er mensen zijn die jou dit gunnen, maar dat er ook figuren zijn die jaloers zijn en het je niet gunnen. Zoals alles waait dit ook over. Volgende week woensdag is een dag vol humor.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aan het einde van de huidige werkweek voel jij je niet zo op je gemak. De mensen om je heen doen moeilijk terwijl daar geen enkele reden voor is. Tenminste in jouw ogen. Het weekend gebruik je om uit te rusten en op te laden. Na het weekend functioneer jij heel goed op de automatische piloot.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend zijn er familie beslommeringen die je niet kunt of mag negeren. Juist jouw inbreng als min of meer onpartijdig persoon is belangrijk. In het weekend twijfel je eraan of je de juiste stappen hebt ondernomen. Blijf vertrouwen op jouw sterke intuïtie, waterman! Die heb jij.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Voor het komende weekend krijg jij een geweldige kans! Grijp die kans zodra die zich voordoet want die kans is er maar even. Je merkt aan de reacties van anderen dat ze jou dat wel gunnen, maar dat ze eigenlijk zelf die kans wilden hebben. Volgende week woensdag is een dag met een lach én een traan.