Afbeelding
Foto:

Tom en Linda zijn zeer overtuigd over de toegevoegde waarde van een verkoopmakelaar


'Er hing meteen een ongedwongen sfeer'

HUISSEN - Tijdens de eerste ontmoeting met Johan de Leeuw, van Arns & de Leeuw Makelaars in Huissen, waren ze al positief over zijn expertise en vakkennis. Dat was de reden waarom ze voor de verkoop van hun woning Johan hebben ingeschakeld.


Bij de verkoop van je woning is goede begeleiding van een capabele makelaar beslist van belang. "De samenwerking verliep goed, helder en alles werd duidelijk uitgelegd." Bovendien vinden Tom en Linda dat een lokale makelaar zeker meerwaarde geeft. De lokale makelaar kent de lokale markt en heeft vooral veel ervaring in zijn omgeving. Linda: "Hij vertelt en wijst je op praktische zaken waar je normaal niet over nadenkt, zaken waar je zelf niet van bewust bent als je daar woont."

De woning was met 5 weken verkocht. "Het verkoopproces verliep heel soepel, we zaten met Johan op één lijn qua prijs en die lijn hebben we gevolgd. Daar is het ook op uitgekomen." Daarnaast vonden Tom en Linda het fijn dat ze zelf niet aan tafel zaten met de kopers om te onderhandelen: "Dat is het voordeel van een makelaar, je kunt het anoniem houden". Dit is een dergelijk onderdeel waar de makelaar zijn vakkennis en ervaring kan laten spreken om uiteindelijk tot een mooie overeenkomst te komen. "De onafhankelijkheid van iemand hierin vind ik prettig", aldus Linda.

Ben jij ook opzoek naar een waardevolle ondersteuning bij de ver-/aankoop van uw woning? Neem dan contact op met Arns & de Leeuw Makelaars: 026 325 82 10. Of kom even langs op het kantoor aan de Langestraat 18 te Huissen.