Afbeelding
Foto:

Loop je Vitaal; Running-

therapie maar dan meer...

LINGEWAARD - WdoCare heeft samen met BronV (vitaliteitscoaching) 'Loop je Vitaal' ontwikkeld. Loop je Vitaal is bedoeld voor alle mensen die op welke manier dan ook stress ervaren. Dit kan bijvoorbeeld een burnout zijn. Naast stressgerelateerde klachten is deze manier van bewegen ook voor depressie effectief gebleken.

Er wordt gestart met een individuele intake. Daarna wordt er bij iedere bijeenkomst een thema besproken en/of ervaren. De thema's die aan bod komen zijn voeding, stress, ademhaling, yoga en mindfulness. Ook wordt er van iedere deelnemer een hardloopanalyse gemaakt door een fysiotherapeut. Er vinden tijdens de bijeenkomsten geen groepsgesprekken plaats.

Daarna gaan we buiten aan de slag met het hardlopen. Je hoeft hiervoor niet sportief te zijn. Het gaat hierbij om de beweging en niet om de prestatie.
Uniek aan 'Loop je Vitaal' is de multidisciplinaire aanpak. Wij werken samen met een gediplomeerd diƫtist, yoga docent, mindfulness docent, fysiotherapeut en vitaliteitscoach.

Er zijn acht gezamenlijke bijeenkomsten van anderhalf uur per bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats bij WdoCare in Gendt. We starten met de eerste bijeenkomst op woensdag 13 maart. Deze is van 9:30 uur tot 11:00 uur. Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden? Kijk hiervoor op www.wdocare.nl/loopjevitaal.