Afbeelding
Foto:

Nieuw: WW (Weight Watchers)

nu ook in Bemmel!

BEMMEL - Mijn naam is Marieke en ik ben Wellness-coach voor WW in Bemmel. Ik begeleid mensen naar een gezonde levensstijl en naar een gezond(er) gewicht. Lekker en gezond eten staat daarbij centraal. WW is al meer dan 50 jaar succesvol in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht.

Ons wetenschappelijk onderbouwd programma kijkt verder dan alleen het getal op de weegschaal! Wij denken in kansen en gaan op weg naar succes, naar een complete gezonde leefstijl! Als ondersteuning in het programma hebben wij geweldige online tools, zoals een account op de WW website en een app waarin je al je beweging en eten & drinken kunt bijhouden. Ook hebben we een online forum 'Connect' waarmee je contact met andere members kunt houden; heel inspirerend en motiverend. En, 'last but not least', hebben we wekelijkse workshops. Daar kom je uiteraard alles te weten over ons programma maar ook hoe je bijvoorbeeld omgaat met verleidingen of wat je kunt doen om vol te houden. Kortom alles om jou te helpen op weg naar succes!

De workshop in Bemmel is op dinsdagavond in de Theaterkerk, Markt 5. Ontvangst tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Met aansluitend de workshop tot 20.00 uur.

Je bent van harte welkom voor een meet & greet met je coach! De eerste sessie mag je gratis en vrijblijvend bijwonen.

Musical-in-1-dag voor kinderen

LENT - Op zaterdag 30 maart is het zo ver: voor de tweede keer wordt er in de Vierplek een Musical-in-1-dag georganiseerd.

'Jona', wordt ingestudeerd en opgevoerd door kinderen van 4-12 jaar, samen met de professionele theatermakers van 'De Vliegende Speeldoos'. Opnieuw een prachtig actueel en hoopvol verhaal voor en door kinderen. Er kunnen 50-100 kinderen meedoen, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom om mee te spelen.

Deelname is gratis, aanmelden bij wilma@4-plek.nl. Locatie: Citadel (Griftdijk Noord 9A in Lent). Kinderen van zes tot en met twaalf jaar starten om 10:15 uur met de repetities (voor lunch wordt gezorgd) en kinderen van vier en vijf jaar beginnen om 12:30 uur. De voorstelling waarbij iedereen welkom is, start om 16:00 uur.