Help mee aan nieuw idee bad Walburgen

GENDT - Aan de inwoners van Gendt wordt gevraagd mee te helpen aan een nieuw idee voor natuurbad Walburgen.

"Wij zijn Rayen Thijssen, Joost Janssen en Nick Veldkamp en wij studeren Sport, Gezondheid en Management aan de HAN in Nijmegen. Wij lopen als 3e en 4e jaars stage bij het Transferpunt Sport en hebben de opdracht om onder begeleiding van Willy Evers en Sanne Cobussen, het zwembad Walburgen nieuw leven in te blazen. Daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

We willen zogenoemde 'dorpsdagboeken' gaan uitzetten en hierin mogen jullie met ideeën komen voor activiteiten voor het natuurbad Walburgen. In de dorpsdagboeken mogen jullie plakken, tekenen, schrijven, alles wat ons kan helpen aan een mooie activiteit voor het natuurbad Walburgen. Verdere informatie komt in de dorpsdagboeken te staan. De dorpsdagboeken zullen worden uitgedeeld door Willy Evers. Ons doel is om op 15 mei (onder voorbehoud van het weer) een mooi evenement te organiseren. Gaat u ons helpen? Alvast bedankt voor jullie moeite en hopelijk tot 15 mei."

Menu 'Bemmels afhaalpunt

LINGEWAARD - Op maandag 25 maart kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur het volgende menu afhalen: zuur, andijviestamppot met vlees én 'n toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel. Gevraagd wordt zelf drie afsluitbare bakjes mee te brengen. Wilt u ook genieten van zo'n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu's beschikbaar. Inschrijven kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 2552555.

Het 'Bemmels afhaalpunt' is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550). Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl.