Ingezonden brief

Wij: vrijwilligers willen graag iets ter verduidelijking aan u laten weten. Gendt Opgelet! Mogelijke verwarring.

Jongstleden 10 januari was er in SKC de Leemhof een 'Woonmarkt' met aansluitend een ledenvergadering van de Huurdersvereniging. Hierin werd verteld dat er naar alle waarschijnlijkheid in april een stemmingsronde zou zijn, waarin iedereen kan stemmen voor of tegen een fusie van de Woonstichting Gendt en Waardwonen.

Deze stemmingsronde waarvan we nog niet zeker weten, wanneer deze gaat plaatsvinden is in ieder geval niet 10 april. Begin mei heeft de interim-directrice in gedachten om een definitief standpunt in te nemen, dus de stemmingsronde zal in die periode zijn.

Dus 10 april is heel belangrijk, maar wordt er niet gestemd. Dit dus later en hiervoor komt nog een officiƫle uitnodiging van de huurdersvereniging Gendt. U bent van harte welkom op beide avonden.

De Vrijwilligers

Wandelen met Nooit te ver

HUISSEN - De Huissense wandelsportvereniging heeft voor het komende seizoen weer een leuke wandelagenda ingevuld.

"We hebben 13 tochten op zaterdag of zondag op het programma staan waarbij de wandelaars kunnen genieten van bos, heide of een stedelijk panorama. Met trots kan uitgekeken worden naar de 40e avondvierdaagse die we organiseren van dinsdag 4 juni tot vrijdag 7 juni. We hopen dat we vele wandelaars mogen begroeten bij deze mooie mijlpaal.

Op tweede pinksterdag (maandag) 10 juni organiseren wij de vijfde zwanentocht de afstanden zijn 5 - 10 - 15 - 25 en 40 km,, een uitstekende voorbereiding voor de wandelaar die de vierdaagse gaat lopen maar ook leuk voor de wandelaars die liever een kleinere afstand lopen. Over wandeltochten maar ook over andere activiteiten kunt u vinden op onze web site www.ntvhuissen.nl.. Lijkt het u leuk om met ons op pad te gaan neem gerust contact op."