Afbeelding
Foto:

Drukte van belang bij heropening Aldi in Huissen

'Ik ruik de versgebakken broodjes al'

HUISSEN – Op 15 maart waren de eerste klanten al om 7:30 uur aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Brink in Huissen. De officiële opening van de winkel werd gedaan door wethouder Witjes en de filiaalleider Arthur van der Zwart.

"Het is een hele mooie, ruime overzichtelijke winkel", aldus wethouder Witjes van onder meer Wonen en Volkshuisvesting en Economische zaken. "En… ik ruik de versgebakken broodjes', aldus Witjes. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden inderdaad direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.
Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. "Fantastische winkel!", werd door vele klanten gezegd. De hele dag bleef het een drukte van belang. "Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Arthur van der Zwart.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. A-merken Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten.
Ook worden de filialen zo duurzaam mogelijk ingericht. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen.

De vernieuwde winkel aan de Brink 13 in Huissen beschikt over zo'n tachtig gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8:00 – 20:00 uur en zondag van 10:00 – 18:00 uur.