Afbeelding

Productpresentaties en workshops bij Baptist in Arnhem

ARNHEM - Baptist Arnhem organiseert dit voorjaar productpresentaties met diverse vooraanstaande merken én twee houtbewerkingsworkshops. We presenteren machines en houtbewerkingsgereedschappen van uw favoriete merken!

Productpresentaties
Van begin maart tot half mei geven vooraanstaande merken productpresentaties bij Baptist Arnhem. Tijdens deze presentaties worden er veel gereedschappen en machines gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen aan de demonstrateurs. De aanwezige merken zijn: Tormek (Zweden), Lie-Nielsen (Amerika), Mafell (Duitsland), Record Power (Verenigd Koninkrijk), Festool (Duitsland), Robert Sorby (Verenigd Koninkrijk), Osmo (Duitsland) en Bessey (Duitsland).

Workshops
Op vrijdag 22 maart geven Sjors van der Meer en Job Suijker workshops bijl- en mestechnieken. Warm en droog in onze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. U leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken.

Peter Peer geeft op donderdag 11 en vrijdag 12 april houtdraaiworkshops voor beginners. Op een kalme, maar zeer enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en de inschrijvingsmogelijkheid kijkt u op www.baptist.nl/agenda. De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Vol = vol! Graag tot ziens in onze winkel!

Baptist Arnhem BV, Vlamoven 32, Arnhem; 026 4451644; www.baptist.nl.