Afbeelding
Foto:

'Scheiden doe je samen'

met hypotheekadvies op maat

BETUWE - Sinds 2005 heeft Bosveld scheidingsbemiddeling onder de handelsnaam 'Scheiden doe je samen' een scheidingsbemiddelingskantoor, waarin Johan en Inge Bosveld als ervaringsdeskundige MfN family mediators en dochter Denise als kindercoach ouders en kinderen begeleidt en ontzorgt gedurende het gehele traject van de scheiding.

Johan Bosveld is tevens financieel scheidingsplanner, alimentatiedeskundige en hypotheekadviseur en kan u optimaal voorzien van de benodigde informatie om fiscaal-financieel en juridisch tot goede afspraken te komen rondom alle financiële zaken die bij een scheiding voorbij komen. Als er een informatiegesprek is geweest en mensen geven aan dat zij hun scheiding via 'scheiden doe je samen' willen laten afwikkelen, zal bij het eerst volgende gesprek er meteen een zogenoemde 'quick-hypotheek-scan' door Johan gemaakt worden. Dit geeft heel snel een eerste inzicht omtrent de mogelijkheid om eventueel in de woning te kunnen blijven wonen, dan wel een eerste indruk over de mogelijke hoogte van een toekomstige hypotheek. Vervolgens kan Johan een passende hypotheek voor u zoeken, waarbij het mogelijk is om voor u bij bijna alle hypotheekverstrekkers te gaan 'shoppen'.

Ook de verdere afwikkeling van de hypotheek kan volledig door Johan Bosveld worden verzorgd. U wordt in deze dus volledig ontzorgd! Verder is Inge Bosveld, universitair geschoold in personen- en familierecht en psychosociaal counselor i.o. Zij begeleidt mensen bij het opstellen van een zorgplan en voert extra gesprekken met cliënten, daar waar het emotioneel nodig is om wat extra ondersteuning te krijgen.

Voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek bij u thuis of op één van onze kantoren kunt u ons bellen 085-4010839 of via www.scheidendoejesamen.nl het contactformulier invullen.