Afbeelding
Foto:

Co-Bus Buscamper Verhuur: Europa ligt aan je voeten

OOIJ (NIJMEGEN) - Alweer zeven jaar verhuurt Co-Bus Pössl buscampers voor vakanties. Sinds juni 2016 gebeurt dit vlakbij Nijmegen vanuit het bedrijfspand in Ooij – op de Bouwkamp.

Nu de zon vaker haar gezicht laat zien en de dagen langer worden, gaan de buscampers van Co-Bus weer op vakantie met mensen die hun eigen uitzicht willen kiezen en graag vrij zijn in hun besluit om te blijven staan of verder te gaan. Jouw 'huis' is met een buscamper tenslotte altijd bij de hand. De reiservaring van Arnold en Heleen komt veel (aspirant-)huurders van pas. Dit laat zich terugzien in de extra aandacht die is besteed aan de compleet ingerichte buscampers, maar ook bij de weetjes over reisbestemmingen, het kamperen en gebruik van de buscampers. Alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie is aanwezig.

Europa ligt aan je voeten. Het enige wat je als huurder mee hoeft te nemen voor een vakantie naar zon, zee, bergen of mooie steden zijn persoonlijke spullen.

Zin in vakantie met een buscamper of benieuwd naar referenties? Kijk op de website co-bus.nl of bel CO-BUS voor een afspraak (06 12403209). Je bent van harte welkom.

Rabobank Clubkas Campagne

Steun de KBO en de SAB met uw stem!'

LINGEWAARD - "U kunt ons, de KBO Bemmel-Doornenburg en de SAB (Stichting Senioren Actief Bemmel, waarin de gesubsidieerde activiteiten zijn ondergebracht), net als voorgaande jaren in deze campagne steunen met uw stemmen."

Op 15 april gaat de campagne weer van start en elke stem telt.