Het paasvuur in Gendt

GENDT - Het jaarlijks paasvuur in Gendt. Op 21 april is het weer zover! Nieuw dit jaar is de: 'De Vlam van Gendt'. Hierbij huldigen we een dorpsgenoot die zich inzet voor de gemeenschap. Deze huldiging vindt plaats bij 'De Vlam' op het Julianaplein rond 19:00 uur. Om 19:15 uur vertrekt de optocht vanaf De Vlam naar de polder.                                                                                                                                                                                                                                                        

Op het terrein kunnen de kleintjes marshmallows roosteren bij de vuurkorven en er is een bakje koffie of warme chocomel in de tent verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. "Wij ontvangen u graag zaterdag 20 april tussen 06:30 en 16:00 uur met uw snoeihout in de polder. Mocht hout brengen voor u niet mogelijk zijn, mail dan naar: paasvuur@rightdirectionmusic.nl of kijk op www.paasvuurgendt.nl voor meer informatie. Wij vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage."

De doorgaande weg is zondag vanaf 18:00 uur afgesloten. Bestemmingsverkeer kan alsnog via de kant van camping Waalstrand de polder in. "Indien u met de auto komt vragen wij u niet op de dijk te parkeren. Dit hindert de optocht en eventueel de hulpdiensten. Let op! Glaswerk en alcohol onder 18 is niet toegestaan op het terrein! Er wordt gecontroleerd!"