Heel Angeren op de groepsfoto tijdens Lentekriebels

ANGEREN - Naar verwachting zal het op de Lentekriebels in Angeren weer een drukte van belang worden. Een mooi moment om om 16:00 uur 's middags heel Angeren op de foto te zetten, dacht Harmonie Angeren. Zij zijn namelijk bezig met een soort documentaire over het dorp, die op 22 juni voorzien zal worden van live-muziek.

In de jaren '60 maakte het orkest al eens een film hoe Angeren er in die tijd uit zag, maar het was na meer dan vijftig jaar wel weer eens tijd voor een remake om ook het Angeren van 2019 een gezicht te geven. Dit onder de naam 'Angeren, ons plekske'.

Om 16:00 uur - als de zeepkistenrace - op zijn einde loopt, zal er bij De Letste Stuyver daarom een mega-groepsfoto gemaakt worden waarbij hopelijk heel Angeren aanwezig zal zijn zodat deze momentopname de Angerense geschiedenisboeken in kan gaan. Neem dus al je vrienden en familie mee om 16:00 uur naar De Letste Stuyver. Jij kunt toch niet ontbreken op deze foto?

In samenwerking met de Lingewaardse Fotoclub zullen er bij Smits Mode gedurende dag ook portretfoto's worden gemaakt van Angerenaren (die dit willen uiteraard). Tijdens de première op 22 juni zal daar de muziek van 'Human' onder gespeeld worden.

Op 22 juni zullen er uiteraard ook oude beelden uit de jaren '60 voorbijkomen, maar ook natuurbeelden uit ons kleine dorpje aan de rijn en wat te denken van het Ooievaarsnest in De Paddepoel, de Linge en mooie evenementen zoals carnaval, kermis, kinderdorp en natuurlijk de Lentekriebels. Kaarten voor 'Angeren, ons plekske' zijn tijdens de Lentekriebels verkrijgbaar bij Smits Mode. Daarna bij het dorpshuis.