Oldtimertrekkers tijdens de Lentekriebels. (foto: Rob Puplichuizen)
Oldtimertrekkers tijdens de Lentekriebels. (foto: Rob Puplichuizen) Rob Puplichuizen

Angerse Oldtimer Club

tijdens de Lentekriebels

ANGEREN - Op zondag 7 april opent de Angerse Oldtimer Club het buitenseizoen tijdens de Lentekriebels. Er wordt een verkorte rit gereden. De rit start bij het Dorpshuis aan de Emmastraat in Angeren.

De deelnemers verzamelen rond 9.30 uur zodat ze 10.00 uur kunnen starten. De planning is dan dat de deelnemers rond 11.00 uur aankomen via de afrit bij het kermisterrein aan de Zahnstraat. Waar ze zich opstellen naast de tent op het kermisterrein en op de weide achter het kermisterrein. De Angerse Oldtimer Club gaat dit jaar behendigheidsoefeningen doen met de leden en hun oldtimers. Dit geeft een actief schouwspel voor de toeschouwers. Veiligheid voor de toeschouwers en leden staan voor de oldtimer club nummer 1.

Ook stationaire motoren zullen er zijn. Van groot naar klein. Niettemin, de Angerse Oldtimer Club wil zich dit jaar van een andere kant laten zien. "Wij hopen u als toeschouwer of geïnterresseerde te kunnen begroeten. Bent u zelf in het bezit van een oldtimerauto, -trekker, -motorfiets, solex of bromfiets en u bent geen lid, maar wil wel deelnemen aan dit evenement? Geef je op via Johan Kuster, 06 13189274 of via mail info@angerseoldtimerclub.nl. Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 4 april."