Haarlems Korendag. (Maurice Gemmeke)
Haarlems Korendag. (Maurice Gemmeke) maurice gemmeke

Oproep oud-leden Lingewaards Mannenkoor

HUISSEN - In 2019 is het honderd jaar geleden dat in Huissen het Mannenkoor Sint-Caecilia werd opgericht. In 1976 werd de naam gewijzigd in 'Huissens Mannenkoor' en vanaf 2007 'Lingewaards Mannenkoor'. "Deze mijlpaal willen wij niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. We gaan dit vieren onder het motto '100 jaar Mannenzang in Huissen'."

"We hopen dat je ons koor, als oud-lid, nog steeds een warm hart toedraagt. Daarom nodigen wij je uit om samen met de huidige leden 2 à 3 nummers te zingen tijdens de korenmiddag ter ere van '100 jaar Mannenzang in Huissen'.

De Korenmiddag wordt gehouden op zondag 29 september in de voormalige Zandse Kerk, Van Wijkstraat in Huissen Aanvang 14.30 uur. We denken aan de nummers Boedy imja Hospodne, Dobra Noc en My Lord, What a beautiful morning'. Dit zijn voor jou wellicht nog bekende nummers. Het lijkt ons dat we kunnen volstaan met twee avondrepetities. Als je meezingt krijg je bijtijds te horen wanneer de repetities zijn, die plaats zullen vinden in Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

De koffie/thee wordt door ons aangeboden! Wil je hieraan meewerken, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Aanmelden graag per mail: henkdemont@kpnmail.nl of telefonisch via 026 3252712 of 06 23650417.Graag zo spoedig mogelijk reageren of je wel of niet meezingt. Wij respecteren iedere beslissing in deze. Als niet mee kunt of wilt zingen, dan kom je toch wel luisteren? Op 4 mei zal ons koor acte de présence geven in de Stadskerk van Huissen tijdens de Dodenherdenking.

Op zaterdag 25 mei houden we een Spulletjesmarkt bij Mea Vota, Boskoops Glorie 33 in Huissen van 10.00 tot 17.00 uur. Je bent ook hier welkom", aldus Henk Demont, namens het bestuur van het Lingewaards Mannenkoor.