Afbeelding
Foto:

Annemiek Poppe en Bert Bolder vijfentwintig jaar bestuurslid!

Bijzonder jubileum én afscheid

bij Ondernemersvereniging Angeren

ANGEREN – Een heel bijzonder jubileum bij de ook al zelf jubilerende Ondernemersvereniging Angeren! De ondernemers Annemiek Poppe en Bert Bolder hebben er als bestuursleden afscheid genomen. Ze geven het stokje na vijfentwintig jaar door aan Monica Giesen en (waarschijnlijk) Rob Roelofs.

In de vergadering van 21 maart werden beiden voor hun inzet en werk op hartelijke wijze bedankt en werd er stilgestaan bij wat beiden hebben betekend voor de leefbaarheid in Angeren. Blij en dankbaar!

Belangeloos

Waar vind je ze nog, vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de leefbaarheid in een dorp? Wel in Angeren! Hoewel secretaresse Annemiek en Bert als penningmeester al een aantal jaren hadden aangegeven te zullen stoppen, zijn er toch weer nieuwe kandidaten gevonden! "Want in Angeren is het prettig wonen en werken", vertelt voorzitter Henk Emmerzaal, wijzend op activiteiten als de Lentekriebels, die ook dit jaar weer voor de deur staat. "Dat gebeurt nu enthousiast door een groep jongere vrijwilligers en nog steeds onder de vlag van de ondernemersvereniging. En denk dan ook eens aan de activiteiten met carnaval, sinterklaas, de verlichte sterren samen met de sterrenactie in december. De ondernemersvereniging houdt Angeren – al sinds 1995 - mede bruisend en zet Angeren ermee op de kaart."

Leefbaarheid

"Bovendien is de ondernemersvereniging als klankbord van de winkeliers, agrariërs, zzp-ers en andere ondernemers dé gesprekspartner voor collega-verenigingen en overheidsinstanties. We hebben in Angeren momenteel 39 leden. En samen zetten we ons in voor de leefbaarheid in ons dorp."